Handgemaakte producten

Veilig betalen

Verzenden vanuit Belgie én Nederland

Handsfree schouderlijn2020-12-18T10:16:48+01:00

Handsfree schouderlijn

Breedte 16 mm

Vanaf  29,00

Artikelnummer: LIHF.16300 Categorieën: , ,

Beschrijving

Heb je ook een hekel aan koude handen? Of wil je gewoon wandelen en je handen vrij hebben? Dan is deze Biothane schouderlijn iets voor jou!

De handsfree schouderlijn is zo ontworpen dat hij iedereen past. Hij is eenvoudig aanpasbaar naar jouw gewenste grootte.
Heb je hem liever rond je buik? Ook dat kan!! Je kan hem zelfs gebruiken om te joggen.

Biothane is verkrijgbaar in 29 kleuren die combineerbaar zijn met 5 kleuren hardware.

Mogelijke kleuren Biothane

Biothane

Waterbestendig
De beste eigenschap van BioThane® is waterdichtheid. Geen stinkende hondenuitrusting meer, en uren en uren moeten wachten tot het volledig opgedroogd is. Dit is zeker handig op regen- en winterdagen. De polymeercoating neemt geen water op, dus je veegt de natte, vuile lijn eenvoudig af met een doek. Droog én klaar voor de volgende activiteit. Omdat het geen water opneemt, geeft het ook geen onaangename geur af. Gebruik in zoutwater (zee) kan roest op fournituren veroorzaken. Het wordt aanbevolen om in geval van contact met zoutwater de hardware goed af te wassen.

Zacht op de huid
BioThane® is zacht voor zowel de menselijke huid als voor de hondenvacht.

Duurzaam
BioThane® is erg duurzaam. Dankzij de sterke binnenband zijn deze producten bijna onverwoestbaar. BioThane is niet bestand tegen hondentandjes, dus houd uw hond in ieder geval onder controle.</p>

Goede grip
Door de polymeercoating bieden de producten ook als ze nat zijn een goede grip. Of ze nu in het water of op het droge zijn, ze leuren niet uit en veranderen niet van lengte of gewicht. Antibacterieel BioThane®-producten zijn ook antibacterieel. Het oppervlak van BioThane® is glad, dus gemakkelijk schoon te maken en moeilijk voor parasieten om zich aan te hechten.

Makkelijk onderhoud
Het gladde oppervlak maakt het gemakkelijk schoon te maken. Daarom zijn BioThane®-producten geschikt om te wandelen bij elk weer en voor verschillende activiteiten met de hond. Spoel het vuile product met wat water en veeg het af met een doek.

Er wordt alleen door de US gecertificeerd BioThane® gebruikt. Lees hier de officiële testen.

16 mm 19 mm 25 mm
Dikte ca. 2,5 mm ca. 2,5 mm ca. 2,5 mm
Breekkracht 280 kg 340 kg 454 kg
Afwerking Polyester kern met een polymeer (PVC) coating Polyester kern met een polymeer (PVC) coating Polyester kern met een polymeer (PVC) coating
Afwerking Mat, niet glimmend, leer reliëf Mat, niet glimmend, leer reliëf Mat, niet glimmend, leer reliëf
Gewicht 45 gr/m 54 gr/m 72 gr/m

Hardware

De gebruike hardware of fournituren zijn zorgvuldig uitgekozen. Ze zijn niet alleen een eyecatcher, maar hebben ook een heel hoge breekkracht.

De fournituren zijn beschikbaar in 5 kleuren: zilver (vernikkeld staal), goud (massief messing), antiek brons (vernikkeld staal), rose goud (vernikkeld staal), mat zwart (vernikkeld staal)

Technische gegevens:

Zilver Goud Antiek brons Rose goud Mat zwart
Musketon zilver Musketon goud Musketon antiek brons Musketon rose goud musketon mat zwart
Materiaal Zink legering Massief messing Zink legering Zink legering Zink legering
Afwerking Chroom Gepolijst Antiek brons Rose goud Mat zwart
Breekkracht
Musketon
197 kg 200 kg 197 kg 197 kg 197 kg
Breekkracht
O-ring
350 kg 200 kg 197 kg 197 kg 197 kg

Go to Top